Jurnal de construcție

Descoperă mai mult

Misiune îndeplinită: Clădirile A și B din Pleiades Residence au fost finalizate și recepționate.

 

Reinventăm zona de sud a Ploieștiului!

 

Lucrăm intensiv la viitoarea ta locuință din Pleiades Residence, componenta rezidențială a celui mai amplu proiect de regenerare urbană din Ploiești!

Prime Kapital dezvoltă în prezent unul dintre cele mai sustenabile și funcționale concepte urbane din oraș, care include lucrări de infrastructură, centrul comercial Prahova Value Centre, ansamblul rezidențial Pleiades Residence și amenajări peisagistice extinse.

Clădirile cu design arhitectural elegant, contemporan, vor include 498 de apartamente cu compartimentare inteligentă și variată (17 tipologii).

În clădirea B, vândută aproape integral, mai este disponibil doar un număr limitat de unități, printre care apartamente cu 4 camere, dar și apartamente cu 2 camere premium, care au ca și caracteristică principală existența unei camere suplimentare care poate fi amenajată ca și spațiu de studiu, camera copiilor sau dressing.
Clădirea A, cu cele mai multe disponiblități, de la studiouri duble la apartamente de tip duplex, cu scară interioară, este clădirea unde încă mai aveți variante de a alege viitorul dumneavoastră apartament.

În oferta noastră actuală se regăsesc:

Ai nevoie de mai multe informații?

Alege să investești în locuințe durabile, realizate la înalte standarde de calitate, care își vor crește valoarea în viitor!

Alege calitatea, siguranța și sustenabilitatea și vino să faci parte din comunitatea noastră!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.