Descoperă mai mult

Cine este Prime Kapital?

Pleiades Residence este un proiect dezvoltat de Prime Kapital, unul dintre cei mai importanți investitori, dezvoltatori și operatori imobiliari în Europa Centrală și de Est.
Prime Kapital are o echipă integrată formată din peste 300 profesioniști talentați, care au un singur scop: să construiască mai bine pentru tine.

Dezvoltatorul Prime Kapital oferă beneficii unice rezidenților proprii:

  • Opțiune de securizare a sumelor achitate ca avansuri;
  • Soluții alternative pentru achiziția proprietății, cu FlexAssist sau Prime Link;
  • Servicii de administrare a complexului rezidențial de către dezvoltator pe o perioadă garantată de 5 ani.

Prime Kapital are în prezent în dezvoltare peste 3.200 de apartamente și case în ansambluri rezidențiale care pot fi considerate cele mai revoluționare din țară.

 

Avalon Estate

Este singurul complex rezidențial cu parc central, piscină cu filtrare prin plante și club privat din nordul Capitalei. Ansamblul se întinde pe o suprafață de 81.000 m², dintre care 28.000 m² sunt zone verzi și de promenadă și cuprinde 746 de locuințe cu tipologii diferite, printre care penthouse, duplex, townhouse și apartamente cu 1, 2, 3 camere.

Marmura Residence

Proiectul rezidențial localizat în cartierul Bucureștii Noi din Capitală cuprinde 464 de unități, printre care studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, inclusiv de tip duplex.

Ansamblul este finalizat, se întinde pe o suprafață de 15.000 m² și cuprinde 5 clădiri cu înălțimi diferite. Aici vei găsi spații verzi și de relaxare generoase, unde te vei putea bucura oricând de liniște.

Marmura Residence se numără printre promotorii conceptului de a trăi în comunitate și pune la dispoziție rezidenților un spațiu special creat pentru ei, Community Center.

Silk District

Este un proiect de regenerare urbană dezvoltat în Iași, un complex mixt, cu funcționalități multiple, care se întinde pe o suprafață de 100.000 m². Aproximativ 40.000 m² sunt dedicați spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor.

Proiectul include clădiri rezidențiale cu studiouri duble, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, inclusiv de tip duplex, dar și clădiri moderne de birouri și spații comerciale.

Proiecte de retail dezvoltate de Prime Kapital

Prahova Value Centre

Ploiești

Bârlad Value Centre

Bârlad

DN1 Value Centre

Balotești

Dâmbovița Mall

Târgoviște

Roman Value Centre

Roman

Militari Shopping

București

Sepsi Value Centre

Sfântu Gheorghe

Atrium Mall

Arad

Baia Mare Value Centre

Baia Mare

Zalău Value Centre

Zalău

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.