9 aprilie 2024

Faza 1 Pleiades Residence a fost recepționată!

Anunțăm cu entuziasm cea mai așteptată veste a acestei primăveri: Pleiades Residence a trecut cu brio de „proba” efectuării recepției la terminarea lucrărilor!

Procesul-verbal de recepție cu autoritățile pentru Faza 1 Rezidențial a fost semnat, iar noi ne pregătim să le dezvăluim ploieștenilor un nou standard de viață! 

Copaci în Pleiades Residence

Pleiades Residence – un nou început, o nouă comunitate 

Proiectul nostru rezidențial îți va deschide poarta către o lume nouă, plină de posibilități, unde vei descoperi confortul modern armonizat perfect cu natura.

La Pleiades Residence, te vei bucura de liniștea și siguranța de care ai nevoie pentru tine și cei dragi.  

Apartamentele spațioase, dotate cu finisaje de cea mai bună calitate, îți vor oferi spațiul ideal pentru o viață împlinită.

Apropierea de Prahova Value Centre este încă un avantaj: vei avea acces la distanță de doar câteva minute la majoritatea produselor și serviciilor necesare în viața de zi cu zi. 

Faza 1 Pleiades Residence – Recepționată! 

Anul acesta, 142 de locuințe din ansamblul nostru rezidențial devin căminul mult visat pentru cei care au ales un stil de viață modern și rafinat în inima orașului Ploiești.  

Comisia de specialiști întrunită pentru evaluarea ansamblului rezidențial a confirmat acordarea recepției pentru respectarea autorizației de construire, a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, a legilor și normativelor în vigoare. 

De la momentul obținerii recepției la terminarea lucrărilor și până la momentul mutării efective în noua ta locuință mai sunt de îndeplinit doar câteva etape, despre care poți afla mai multe aici:  

Apartamentele noi – Traseul de la terminarea lucrărilor până la mutare 

Peste 120 de copaci plantați în Faza 1    

Conceptul peisagistic marca Beros Abdul+ include peste 3.300 mp de spații verzi. Aici te vei putea bucura din plin de viață, mai ales că vei putea petrece timp în aer liber oricând vei dori, alături de familie și prieteni.  

Pe terenul din jurul clădirilor A și B au fost plantați peste 120 de copaci din specii diferite, inclusiv arbori veșnic verzi și ornamentali, care vor crește odată cu comunitatea și vor asigura umbră și răcoare pe timp de vară și un aspect plăcut pe tot parcursul anului.   

Copaci plantați în Pleiades Residence

3 locuri de joacă 

În Pleiades Residence, copiii se vor putea juca în voie în locurile special amenajate pentru ei, care includ 2 leagăne, 1 tobogan multifuncțional cu elemente de cățărare, dar și o masă de ping-pong potrivită și pentru adolescenți sau adulți. În plus, părinții și bunicii se vor putea relaxa pe băncile montate în apropiere sau vor putea face plimbări în imediata apropiere, pe aleile interioare fără trafic auto.  

Masă de ping-pong exterior Pleiades Residence

Pentru a le asigura rezidenților accesibilitate la toate facilitățile din zonă și conectivitate optimă cu restul orașului, dar și cu autostrada A3, Prime Kapital a investit inclusiv în infrastructura zonei. Un exemplu este reabilitarea completă și prelungirea Străzii Andrei Ioachinescu până în Strada Democrației. 

Pleiades Residence este mai mult decât un spațiu de locuit: este o stare de spirit. Aici vei descoperi un stil de viață relaxant și armonios, în care să te simți cu adevărat ACASĂ! Te așteptăm să descoperi și tu farmecul acestui ansamblu tânăr, care în curând va găzdui o comunitate cu valori comune și un standard de viață ridicat! 

 

Surse foto: Pleiades Residence, Shutterstock 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.