3 decembrie 2021

De ce este Pleiades Residence un complex rezidențial unic în Ploiești?

Răspunsul este simplu: Pleiades Residence va fi cel mai verde complex rezidențial din Ploiești! Aici vei găsi 8 200 m2 de spații verzi și de promenadă, doar pentru tine și vecinii tăi! Iar asta înseamnă circa 50% din suprafața totală dedicată proiectului. Un element de unicitate este faptul că în zonele verzi, în preajma locurilor de joacă și pe aleile interioare nu va exista trafic auto.

Pleiades Residence: locuințe pentru viitor

Dacă ești în căutarea unui apartament modern și în plus îți dorești să fii înconjurat de multe spații verzi, Pleiades Residence este locul ideal pentru tine!

Aici vei găsi:

  • Clădiri la standarde nZEB, pentru performanță energetică foarte ridicată;
  • 8 200 m2 de spații verzi și de promenadă, pentru relaxare și aer curat în interiorul complexului;
  • Zonă exclusiv pietonală, ca să uiți de zgomotul din trafic și de poluare;
  • Acces direct către spațiile comerciale din fața complexului, un beneficiu care îți va face viață mai ușoară;
  • Piațetă în interiorul complexului, pentru recreere aproape de casă.

Sună excelent, nu?

Pleiades Residence: cartier verde, cu poziționare excelentă!

Iar dacă credeai că este imposibil să îmbini confortul cu un stil de viață sănătos, la Pleiades Residence poți să locuiești într-un complex înconjurat de spații verzi fără să renunți la confortul de a avea totul la îndemână.

Proiectul rezidențial beneficiază de o localizare excelentă, fiind situat lângă centrele comerciale Prahova Value Center, Kaufland, Lidl si Gara de Sud din Ploiești, pentru confortul de a avea aproape de casă tot ce ai nevoie.

Însă tu cauți confort și în apartamentul unde locuiești. De acceea, la Pleiades Residence poți alege între multiple variante de locuințe, din cele 498 de apartamente:

Știind cât de important este să ai un spațiu pentru relaxare, chiar la tine acasă, ne-am asigurat că fiecare apartament din Pleiades Residence are acces la balcon sau grădină privată, pentru că tu să poți găzdui evenimente cu prietenii ori de cât ori îți dorești.

În plus, apartamentele cu 3 și 4 camere sunt în două variante, dispuse pe un etaj sau pe două etaje, de tip duplex, pentru un plus de confort în propria locuință.

Arhitectura personalizată din Pleiades Residence

Ne-am dorit să îți oferim o experiență diferită de a locui într-un complex rezidențial unic și din punct de vedere arhitectural. Împreună cu ADN BA, birou de arhitectură recunoscut la nivel internațional, am conceput un proiect cu caracteristici unice. Elementele arhitecturale cu design spectaculos îmbină utilul cu plăcutul.

Un avantaj major este faptul că poți beneficia de spații exterioare sigure și frumos amenajate, în care accesul auto va fi limitat. Asta înseamnă că și copiii, și adulții vor putea petrece fără stres timp în aer liber, lângă casă.

Dacă te-am făcut curios despre ce înseamnă să locuiești în cel mai verde complex rezidențial din Ploiești, contactează-ne pentru mai multe detalii!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.