29 septembrie 2022

Conceptul peisagistic din Pleiades Residence

Spațiile verzi extinse din proiectul Pleiades Residence vor fi amenajate după un concept peisagistic unic, creativ și eficient. Combinațiile de plante, arbuști, copaci și elemente decorative sunt destinate să purifice aerul, să ofere răcoare, dar și să alcătuiască un peisaj plăcut vederii.

Vegetația multicoloră, nerepetitivă, a fost gândită astfel încât să diferențieze multiplele zone de relaxare și agrement. Astfel, în jurul celor 7 clădiri de apartamente din Pleiades Residence vei găsi locuri de joacă pentru copii și mini-păduri urbane alături de:

  • piațete și alei cu diferite tipuri de pavaje;
  • mobilier urban de exterior cu design personalizat, dedicat întâlnirilor în aer liber;
  • mini-grădini amenajate în stiluri diferite. 

Separarea spațiilor se va face cu ajutorul gardurilor vii, iar pavajele prevăzute pentru aleile pe care mașinile nu au acces sunt variate, adaptate în funcție de zonă. 

Conceptul peisagistic din Pleiades Residence vizează crearea unui ambient cât mai natural, sigur și confortabil. Speciile vegetale variate, autohtone și aclimatizate, vor alcătui un parc verde extins, în care vei găsi mereu ceva nou de descoperit.  

Autorii conceptului aplicat în ansamblul nostru sunt specialiștii în horticultură ornamentală și amenajări arhitecturale urbane de la Beros Abdul +, cu o bogată experiență în dezvoltarea de strategii ecologice durabile.

Acestea prioritizează spațiile prietenoase cu mediul, adaptate necesităților sociale și culturale ale unei comunități active și diversificate. Mai ales că nevoia de spații urbane de calitate superioară s-a evidențiat și în cel mai mare sondaj efectuat la nivel național. 

Scopul final al acestui concept peisagistic inovator este să le ofere rezidenților o alternativă naturală pe termen lung pentru petrecerea timpului liber, pentru plimbări, sport sau relaxare, pentru a putea lucra în aer liber sau pentru socializare.  

Amenajare peisagistică

De asemenea, cei mici se vor putea juca în voie într-un mediu sigur, fără circulație auto, aproape de natură și într-un spațiu familiar, aproape de casă.

Amplul proiect de regenerare urbană pe care îl dezvoltăm în zona de sud a orașului Ploiești, inclusiv infrastructura, a fost gândit în așa fel încât locuitorii din Pleiades Residence să aibă acces imediat la facilitățile necesare vieții de zi cu zi: 

  • spații verzi pentru relaxare sau activități fizice, fără acces auto; 
  • shopping – Prahova Value Centre; 
  • zonă de restaurante;
  • parcări cu acces securizat; 
  • instituții de învățământ în apropiere; 
  • farmacii și cabinete medicale în proximitate. 

Dacă vrei și tu să faci parte dintr-o comunitate adaptată la provocările vieții moderne, alege-ți apartamentul preferat și contactează-ne ca să te ajutăm să îl obții! 

 

Sursa foto: Shutterstock

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.