25 martie 2022

Cine este Prime Kapital?

Prime Kapital este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori, investitori și operatori imobiliari din Europa Centrală și de Est. Compania noastră a crescut într-un ritm accelerat în ultimii ani, ca urmare a identificării de oportunități cu potențial pentru viitor și a investițiilor făcute.

De la proiecte de retail sau rezidențiale până la cele cu utilizare mixtă, avem astăzi un portofoliu de peste 40 de proiecte și căutăm permanent noi oportunități de investiții. Investim în oameni și în echipe pasionate și talentate, iar astăzi, Prime Kapital este formată din peste 390 de profesioniști în domeniul imobiliar.

Echipa noastră acoperă toate activitățile necesare într-un astfel de domeniu complex, de la achiziție, proiectare, autorizare, construcție și până la vânzarea, închirierea, construcția  și administrarea proprietăților.

Proiecte rezidențiale marca Prime Kapital dezvoltate în marile orașe

Anul 2021 a fost foarte important pentru dezvoltarea companiei și, implicit, a tuturor proiectelor noastre.

În România, am continuat dezvoltarea proiectelor noastre rezidențiale în mai multe orașe:

Proiectele noastre rezidențiale sunt mai mult decât simple locuințe: sunt ansambluri care oferă un mediu de viață plăcut, funcțional și confortabil, creat pentru a împărtăși emoții și experiențe în cadrul unor comunități stabile și sigure.

De asemenea, credem foarte mult în proiectele sustenabile, ecologice și într-un viitor mai sănătos pentru copiii noștri.

Clădirile au o performanță energetică foarte ridicată și ajută la îmbunătățirea calității mediului.
Tot ceea ce facem are la bază dorința de a crea proiecte de regenerare urbană, cu spații complet noi pe piața din România.

Dezvoltăm zone „car-free”, cartiere ecologice, spații verzi generoase, facilități suplimentare, comunități de tip „orașe în orașe”.

„Atunci când dezvoltăm proiecte rezidențiale, ținem cont de importanța spațiului privat. În acest sens, proiectăm apartamente spațioase și folosim cele mai inovative soluții, încă din faza de proiectare. Totodată, alegem să lucrăm cu furnizori profesioniști, locali și internaționali și folosim materiale și finisaje de calitate superioară” - Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital.

Calitatea și performanța – reflectate în premii și distincții primite de Prime Kapital

Acordăm o atenție ridicată detaliilor, creăm proiecte peisagistice unice, locuințe personalizate, cu layout-uri diverse, compartimentate eficient. Acest lucru se evidențiază și prin distincțiile și premiile acordate companiei și proiectelor noastre:

  • Avalon Estate a primit o mențiune specială la Romanian Building Awards 2019.
  • În același an, la Construction & Investment Journal Europe Awards România, Prime Kapital a fost desemnată „Best Retail Development & Developer” pentru proiectul DN1 Balotești.
  • Un alt premiu a primit și Silk District pentru „Cel mai bun concept nou”, în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020.
  • În cadrul unui alt eveniment, SEE Real Estate Awards 2020, compania noastră, Prime Kapital, a fost desemnată „Investitorul anului”.

Despre Pleiades Residence, proiectul dezvoltat de Prime Kapital în Ploiești

Pleiades Residence este un concept nou pentru orașul Ploiești, un loc în care am proiectat spații verzi generoase. Este un proiect imobiliar verde, cu zone „car-free”, unde până la 50% din teren va fi alocat spațiilor verzi și zonelor pentru recreere. Datorită experienței acumulate în dezvoltarea altor proiecte de regenerare urbană în București și Iași, dezvoltăm un complex rezidențial după un concept de comunitate integrată.

Pleiades Residence se află în zona de sud a orașului și se întinde pe 1,84 de hectare, din care o suprafață de 8 200 metri pătrați va fi alocată parcurilor, aleilor pietonale și zonelor de joacă.

Împreună cu Prahova Value Centre, dezvoltat tot de Prime Kapital, complexul rezidențial din Ploiești este inclus într-un plan de ansamblu extins, care presupune o combinație de activități comerciale, de agrement, rezidențiale și comunitare.

Astfel, cartierul vibrant care urmează să ridice standardul de viață al locuitorilor din Ploiești va avea 7 clădiri de apartamente proiectate astfel încât să corespundă celor mai actuale standarde de calitate.

Clădirile au fost proiectate de ADN BA din București, unul dintre cele mai cunoscute și premiate birouri de arhitectură din România. Echipa de arhitecți a gândit fiecare spațiu astfel încât să maximizeze eficiența, funcționalitatea și sustenabilitatea.

În plus, designul inovator este pus în evidență de lumina naturală, care pătrunde prin ferestrele cu dimensiuni generoase. De asemenea, terasele și balcoanele sunt orientate către spațiile verzi, ceea ce contribuie la menținerea conexiunii cu natura.

Suntem o companie deschisă către noutate și inovație, responsabilă față de clienți și față de mediul înconjurător.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, poți accesa și PrimeKapital.com.

 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.