30 iunie 2023

Cele mai mari apartamente din Pleiades Residence Ploiești

Locuința ideală însemnă mult mai mult decât un adăpost de vreme rea și un refugiu personal, aparte de lumea dezlănțuită. Locul în care trăiești trebuie să îți ofere și utilitățile necesare unei vieți confortabile, dar și suficient spațiu pentru odihnă, activități în familie, eventual și hobby-uri sau muncă la domiciliu. Pe măsură ce societatea evoluează, și necesitățile omului modern se modifică. Chiar dacă nevoile de bază sunt aceleași pentru noi toți, persoanele active atât profesional cât și pe plan personal caută o eficientizare cât mai mare a timpului și spațiului, dar și a consumului energetic. 

Familie care urmărește un film într-un apartament spațios

Apartamentele din Pleiades Residence – o alternativă viabilă pentru ploieșteni

Apartamentele din Pleiades Residence sunt concepute pornind de la această idee de bază: eficientizarea. De la consumul energetic și până la poziționarea în apropiere de serviciile necesare zilnic, totul a fost proiectat așa încât să le ofere rezidenților un stil de viață la standarde ridicate de calitate și confort. 

Toate apartamentele din Pleiades Residence sunt spațioase și luminoase, la baza proiectării acestora aflându-se studii de însorire, care ne-au ajutat să obținem maximum de lumină naturală pentru fiecare apartament în parte.  

Atmosfer caldă, mamă și copil

Principalele avantaje ale apartamentelor din Pleiades Residence 

  • Planurile clădirilor și implicit ale apartamentelor din Pleiades Residence au fost gândite de la bun început astfel încât să optimizeze spațiul și consumul energetic. 
  • Ansamblul respectă standardele nZEB, care înseamnă un nivel redus de consum energetic și de emisii de CO2, dar și că 30% din energia consumată provine din surse regenerabile. 
  • Ferestrele înalte de 2,20 m îți oferă posibilitatea să te folosești la maximum de lumina naturală, economisind astfel din energia consumată pentru iluminat. În plus, lumina naturală este mult mai benefică pentru ochi.  
  • Centralele de bloc vor produce apă caldă menajeră în permanență și vor furniza căldură în sezonul rece printr-un sistem de recirculare a apei calde. Acest lucru se traduce printr-un consum redus de gaze pentru încălzire. 
  • Izolația de calitate, unde materialul cel mai important este vata minerală bazaltică, va reduce iarna pierderile de căldură. În schimb, pe timp de vară va asigura menținerea unei atmosfere mai răcoroase în interior. În plus, acest tip de izolație este ignifugă și oferă o protecție acustică ridicată. 
  • Clădirea separată care va adăposti parcarea supraetajată. Acest concept oferă atât siguranță autovehiculelor, cât și o suprafață mai mare dedicată spațiilor verzi și aleilor fără acces auto. Atât cei mici, cât și cei mari se vor putea bucura de momente liniștite în aer liber. 

Localizarea Pleiades Residence

Apartamentele cu 4 camere – cele mai spațioase din Pleiades Residence

Apartamentele cu 4 camere din Pleiades Residence vin în 5 tipuri distincte de compartimentare interioară, adaptate unor gusturi și nevoi diferite.  

Poți alege dintre apartamentele cu 4 camere de la parter, care au și grădină proprie de până la 132,93 m², sau cele situate la etajele superioare, cu balcon de până la până la 16 m². 

Iată câteva exemple de planuri ale apartamentelor cu 4 camere: 

layout-uri diferite de apartamente cu 4 camere

Suprafețele utile ale apartamentelor cu 4 camere din ansamblul nostru sunt de până 119 m² (în afară de grădină sau balcon), ceea ce îți oferă mai multe opțiuni de amenajare interioară, dar și în zonele exterioare.  

Înălțimea camerelor este de 2,70 m, în timp ce ferestrele au înălțimea de 2,20 m.  

Tâmplăria aleasă este una de calitate superioară, cu proprietăți izolatoare sporite, la fel cum și izolarea pereților cu un termosistem care include vata minerală bazaltică este una performantă. 

Vezi aici mai multe detalii sau contactează-ne! 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.