5 august 2022

Ce înseamnă să construiești responsabil și de ce Pleiades Residence este un proiect unic în Ploiești?

În momentele în care economia riscă să devină instabilă, trebuie să fii cu atât mai atent la planificarea financiară și la investițiile pe care intenționezi să la faci. Să cumperi o casă nu este o acțiune pe care să o faci în fiecare zi, iar la modul ideal, o astfel de achiziție ar trebui să fie făcută doar o dată în viață. Și asta, pentru că dacă alegi bine de la bun început, acea locuință îți va putea asigura ceea ce aștepți de la ea pentru tot restul vieții.

De asemenea, în perioade de criză, casele și apartamentele s-au dovedit a fi una dintre cele mai inspirate investiții. De ce? Pentru că proprietățile imobiliare pot deveni o sursă de venit suplimentară, iar la un moment dat în viitor pot fi revândute, dacă este necesar.

Cunoaște dezvoltatorul!

În domeniul imobiliar, nu rare au fost situațiile în care au existat clienți nemulțumiți de ceea ce au primit, comparativ cu ceea ce li s-a promis. Pentru că vorbim despre o investiție destul de serioasă, este bine să te orientezi de la bun început către proprietăți despre care să te poți asigura că ești informat corect.

Iar aici, totul depinde de profilul dezvoltatorului: cât de responsabil este, cât de stabil și cât de transparent și deschis în legătură cu proiectul.

Prime Kapital și-a propus de la bun început să ridice standardul de viață al rezidenților din ansamblurile pe care le dezvoltă. Iar acest lucru nu se poate face decât cu grijă față de calitatea construcției și cu responsabilitate față de mediu și, nu în ultimul rând, față de cumpărători.

Fotografie de pe santier

Pentru dezvoltator, provocările pandemiei, iar mai apoi ale conflictului armat din regiune nu au fost puține din perspectiva obținerii autorizațiilor necesare, a materialelor de construcție și a demarării efective a lucrărilor.

Cu toate acestea, am dus mai departe cu planul nostru de a le oferi locuitorilor din Ploiești o alternativă locativă realizată la standarde superioare de calitate, eficiență, sustenabilitate și accesibilitate.

Ia în calcul caracteristicile zonei, vecinătățile, facilitățile și infrastructura!

Îți amintești știrile despre diverse ansambluri noi, cu apartamente finalizate, dar fără drumuri de acces corespunzătoare? Este și acesta un amănunt demn de luat în considerare. În cazul nostru, acesta a fost unul dintre primele aspecte la care ne-am gândit. Și nu doar ne-am gândit, ci am și făcut!

Prime Kapital a investit aproximativ 2,8 milioane de euro doar în infrastructura de drumuri publice aflate în apropierea Pleiades Residence și Prahova Value Centre.

Pleiades Residence Ploiesti

Aceasta include o soluție de acces auto pe sub podul existent, o rampă care face conexiunea dintre parcarea centrului comercial cu podul și o stradă cu două sensuri, trotuare și piste pentru biciclete care vor face legătura dintre străzile Andrei Ioachimescu și Lupeni cu Semenicului, apoi cu Strada Democrației.

Această infrastructură publică realizată de Prime Kapital va fi redată ulterior comunității, însă la aceasta se adaugă și infrastructura din interiorul ansamblului (în care accesul auto va fi limitat) și cea care va lega Pleiades Residence de Prahova Value Centre.

Proximitatea centrului comercial Prahova Value Centre te va ajuta să faci o economie considerabilă de timp din perspectiva cumpărăturilor. Spațiile de retail care includ cafenele și restaurante îți oferă și variante de petrecere a timpului liber împreună cu prietenii sau familia.

Prahova Value Centre

Vei avea acces permanent la spațiile verzi generoase din cadrul ansamblului, unde te vei putea relaxa fără griji. Și asta, pentru că circulația auto va fi separată de zonele pietonale, așa încât să nu reprezinte un risc pentru rezidenți.

 

Informează-te în legătură cu calitatea construcției și materialele folosite!

De multe ori, în cazul altor proiecte, clienții nu cunosc toate amănuntele despre structura de rezistență a clădirilor, despre materialele folosite pentru izolație, despre zidărie sau alte detalii tehnice.

În schimb, despre Pleiades Residence ai de la bun început acces la aceste informații, prezentate în website și în informări periodice via social media (Facebook, Instagram) și e-mail (newslettere). Iar în cazul în care ai întrebări suplimentare, ne poți contacta în mod direct!

 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.