20 februarie 2024

Cardul VIP – Avantaje exclusive pentru membrii comunității Pleiades Residence

O comunitate este mai mult decât un simplu grup de oameni. Este o societate care se sudează în jurul acelorași valori, dintre care cele mai importante sunt empatia, înțelegerea și sprijinul reciproc.  Într-o astfel de societate, fiecare persoană aduce cu sine o poveste unică, dar legăturile puternice se leagă în jurul valorilor comune.

În Pleiades Residence, ne-am propus să construim un mediu în care fiecare persoană să poată beneficia de o atmosferă cât mai plăcută, de o viață cât mai armonioasă și mai împlinită și să se simtă prețuită așa cum merită.

Ne-am dorit ca primul gest de prețuire pentru cei care au ales să facă parte din Pleiades Residence să vină din partea noastră, a echipei care a făcut ca acest proiect de mare amploare să devină posibil.

Alegerea de a face parte din comunitatea noastră este o decizie importantă, și vrem să îți arătăm cât de mult valorizăm fiecare membru. Cardul VIP este modalitatea noastră de a spune „Mulțumesc!” și de a le oferi tuturor proprietarilor din Pleiades Residence o experiență autentică și de calitate.

Așadar, în semn de bun venit, dar și ca un gest de recunoștință pentru încrederea acordată, am decis să îi întâmpinăm pe noii membri ai comunității cu un dar de casă nouă care să fie nu doar plăcut, ci și util: Cardul VIP.

După semnarea Antecontractului de Vânzare-Cumpărare, vei primi un card unic, care îți facilitează accesul la o paletă variată de reduceri și oferte exclusive, oferite de partenerii noștri premium. Indiferent dacă îți amenajezi casa, dacă vrei să faci shopping pentru cei mici sau dorești să te răsfeți cu delicatese, Cardul VIP îți va deschide porțile către o experiență de cumpărături unică.

Deținătorii Cardului VIP vor beneficia de reduceri speciale și oferte exclusive din partea partenerilor selectați. Avantajele Cardului VIP includ discounturi atractive în magazinele fizice, exclusiv pentru proprietarii din ansamblurile rezidențiale sau mixte dezvoltate de Prime Kapital. Vei putea alege produse și servicii din următoarele categorii:

Amenajare Interioară

Transformă-ți apartamentul într-un cămin elegant și confortabil, cu discounturi speciale la mobilier și accesorii de la partenerii noștri premium.

Cumpărături

Explorează ofertele exclusive în magazinele partenere, pentru a-ți completa garderoba sau pentru a găsi cadouri speciale pentru cei dragi.

Învățământ

Investește în viitorul tău sau al copiilor tăi cu reduceri speciale la servicii educaționale de calitate.

Îngrijirea Animalelor de Companie

Asigură-te că prietenii tăi patrupezi primesc cele mai bune produse și servicii, pentru o viață sănătoasă și fericită.

Află aici mai multe detalii despre serviciile și produsele partenerilor noștri:

CLUB VIP

Ne bucurăm că avem ocazia să parcurgem împreună această călătorie către un standard superior de viață și ne face plăcere să îți oferim, odată cu intrarea ta în societatea locuitorilor din Pleiades Residence Ploiești, încă o experiență cu adevărat deosebită!

 

Surse foto: Pleiades Residence, Shutterstock

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.