21 iunie 2022

Apartamentul cu 2 camere premium și cum îți poate face viața mai ușoară

Apartamentele cu 2 camere premium din Pleiades Residence au câteva elemente de unicitate care le adaugă un plus de valoare față de apartamentele cu 2 camere obișnuite.

Elementul diferențiator principal este o încăpere suplimentară, care poate îndeplini roluri variate:

  • birou;
  • spațiu pentru hobby-uri;
  • loc de studiu sau pentru teme;
  • bibliotecă;
  • depozitare.

Astfel, apartamentul cu 2 camere premium poate asigura mult mai mult spațiu și confort pentru o persoană sau chiar pentru o familie. Camera bonus poate fi amenajată inclusiv pentru a fi folosită ca un mic dormitor sau ca dressing.

Flexibilitatea destinației acestei încăperi suplimentare face ca valoarea acestui tip de unitate locativă să fie ceva mai mare decât a apartamentelor cu 2 camere standard. Totuși, raportul calitate-preț este la fel de echilibrat ca și în cazul celorlalte apartamente.

Cele mai importante avantaje pe care ți le oferă apartamentele din Pleiades Residence

  • Planurile apartamentelor din Pleiades Residence au fost gândite de la bun început astfel încât să optimizeze spațiul și consumul energetic.
  • Cele 7 clădiri de apartamente respectă standardele nZEB (nearly Zero Energy Building – clădire cu un consum energetic redus).
  • Ferestrele înalte de 2,20 m îți oferă posibilitatea să te folosești la maximum de lumina naturală, economisind astfel curent electric.
  • Centralele de bloc vor produce apa caldă menajeră în permanență și vor furniza căldură în sezonul rece printr-un sistem de recirculare a apei calde. Acest lucru se traduce printr-un consum redus de gaze pentru încălzire.
  • Izolația de calitate, unde materialul cel mai important este vata minerală bazaltică, va reduce iarna pierderile de căldură. În schimb, pe timp de vară va asigura menținerea unei atmosfere mai răcoroase în interior. În plus, acest tip de izolație este ignifugă și oferă o protecție acustică ridicată.

Facilități integrate și localizare excelentă a ansamblului rezidențial

Pleiades Residence îți oferă mai mult decât locuințe de calitate, acces imediat la cumpărăturile necesare și zone verzi generoase. Ansamblul rezidențial îți propune un stil de viață mult mai sănătos, mai relaxat. Alături vei avea Prahova Value Centre, inclusiv food court, ceea ce îți va fi util în zilele mai aglomerate.

Aceste elemente îți pot ușura și înfrumuseța considerabil viața de zi cu zi. Oricând vei dori să petreci timp în aer liber vei avea la dispoziție spații verzi elegant amenajate și fără acces auto. Acesta va fi un avantaj în special pentru familiile cu copii, care se vor putea juca în voie, fără a fi puși în pericol.

Dacă te numeri și tu printre cei care doresc să își ridice standardul de viață și să își eficientizeze timpul cu ajutorul unei investiții imobiliare a cărei valoare va crește în timp, contactează-ne! 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.