10 ianuarie 2022

4 avantaje atunci când locuiești într-un proiect rezidențial integrat

Cu câte avantaje și dezavantaje vine la pachet achiziția unei locuințe? Aceasta este una dintre cele mai importante întrebări pe care trebuie să ți le pui atunci când vrei să cumperi un apartament sau o casă. Cu certitudine, viața actuală, din ce în ce mai aglomerată, are nevoie de un întreg proces de simplificare. Iar oamenii devin tot mai interesați să investească în locuințe noi, de calitate, în detrimentul celor vechi. Din păcate, majoritatea acestora din urmă nu se mai ridică la standardele actuale de calitate și funcționalitate. Nu în ultimul rând, contează și ce facilități ai la dispoziție aproape de casă.

Pentru a răspunde necesităților vieții urbane actuale, dar și celor care se prefigurează în viitor, a fost conceput Pleiades Residence, un ansamblu rezidențial integrat într-o redezvoltare urbană de proporții. Conceptul este unul care se bucură de mare succes la nivel internațional și care mai poartă și numele de „cartier 15 minute” – intervalul în care poți avea acces la toate serviciile necesare în viața de zi cu zi.

Așadar, Pleiades Residence este componenta rezidențială a unui proiect de regenerare urbană de mare anvergură, care are și o componentă comercială (Prahova Value Center) și care include realizarea unei infrastructuri ample în zona de sud a orașului Ploiești.

 

4 avantaje principale ale ansamblurilor cu facilități integrate sau alăturate

Apartenența la o comunitate bine definită

Indiferent de forma pe care o ia, dezvoltarea cu utilizare mixtă este o parte integrantă a majorității comunităților. Ea creează locuri unice în care adulții pot trăi relaxați, dar pot și lucra în bune condiții, iar copiii se pot juca. În proiectul nostru rezidențial din Ploiești, Pleiades Residence, locuitorii își pot satisface nevoile zilnice de cumpărături și de petrecere a timpului liber în același cartier.

Economisirea timpului pierdut în trafic

Știm că zona în care este amplasat proiectul este un factor important atunci când decizi să îți achiziționezi un apartament. Timpul pierdut în trafic ar trebui redus la minim iar acest gen de proiect rezidențial îți răspunde acestei nevoi.

Ai la îndemână spații comerciale, servicii medicale, locuri de relaxare chiar lângă casa ta, în cadrul Prahova Value Center.

Sustenabilitate  

Punem mare accent pe un viitor verde și mai curat pentru copiii noștri. Iar acest tip de concept are marele avantaj de a ajuta mediul înconjurător. Vorbim de proiecte durabile ce pot fi readaptate în timp.

Posibilitatea de a merge pe jos către destinațiile dorite te scutește și de costurile suplimentare cu carburantul. Cu mai puține mașini pe drum, mediul beneficiază de o amprentă de carbon mai mică.

Pleiades Residence Ploiesti

O mai bună gestionare a proprietății   

Proiectele rezidențiale cu utilizare mixtă au multe spații comerciale. Proprietarii le vor menține în cea mai bună condiție pentru a continua să atragă cumpărători sau investitori.

Avantajele proximității unui complex comercial

Pleiades Residence se află la doar 50 de metri distanță de Prahova Value Center. Asta înseamnă că nu vei mai fi nevoit să pierzi timp în trafic sau să consumi resurse financiare suplimentare pentru drumuri dus-întors de la cumpărături.

Îți vei putea face aprovizionarea chiar și zilnic cu produse proaspete, cu minimum de efort fizic și în timp record!

  • Vei putea ieși la shopping de relaxare oricând dorești.
  • Zona de food court îți oferă posibilitatea de a scăpa de gătit atunci când nu ai timp sau pur și simplu ți-e poftă de altceva.
  • Te vei putea întâlni cu prietenii la o cafea chiar lângă casa ta.
  • Spațiile verzi integrate, în care accesul auto nu este permis, îți vor oferi posibilitatea de a te relaxa în aer liber alături de familie oricând dorești, în siguranță.

Contactează-ne și află mai multe despre oferta noastră de apartamente de vânzare în Ploiești de la unul din consultanții noștri în real estate.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Pleiades Residence, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.