*Campania este supusă termenilor și condițiilor din proiectul promisiunii de vânzare-cumpărare și al contractului de vânzare și este valabilă în limita disponibilității unităților.

Până la semnarea promisiunii de vânzare-cumpărare între cumpărător și vânzător, informațiile cuprinse în Campanie nu creează obligații în sarcina vânzătorului. Locul de parcare inclus în prețul vânzării va fi amplasat la etajul superior al corpului de parcare.

Despre Pleiades Residence

Situat în partea de sud a orașului Ploiești, lângă Prahova Value Center, Pleiades Residence se întinde pe 18.400 m², dintre care aproape 50% sunt spații verzi și zone fără circulație auto.

Complexul rezidențial cuprinde 7 clădiri de apartamente cu un design personalizat, compartimentate eficient, cu suprafețe generoase, tavane înalte de 2,70 m și ferestre cu înălțimea de 2,20 m, pentru a asigura pătrunderea luminii naturale pe tot parcursul zilei.

8200 m² spații verzi

și de recreere

498 de apartamente

spațioase

Clădiri nZEB

performanță energetică ridicată

Prahova Value Center

1 minut

Ce găsești în Pleiades Residence?

Localizare

Situat în Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, lângă centrul comercial Prahova Value Center, ansamblul rezidențial are conexiuni cu toate punctele de interes din Ploiești.

Caracteristici
caracteristici image
Design arhitectural unic
7 clădiri conectate printr-o alee pietonală acoperită
caracteristici image
Concept peisagistic sustenabil
8.200 m2 spații verzi și de recreere
caracteristici image
Finisaje premium
Produse de calitate ce oferă garanție pe termen lung
caracteristici image
Ferestre înalte de 2,20 m
Lumină naturală pe tot parcursul zilei

Cine este dezvoltatorul?

Pleiades Residence este un complex rezidențial dezvoltat de Prime Kapital, unul dintre cei mai importanți investitori, operatori și dezvoltatori din Europa Centrală și de Est.

Află mai multe right arrow
Am dedicat aproape 50% din suprafața terenului unui mediu fără trafic auto, cu spații verzi și zone de promenadă extinse. Designul arhitectural impresionant, finisajele de calitate superioară și poziționarea excelentă fac din Pleiades Residence un proiect inedit, parte din cel mai amplu concept de regenerare urbană din Ploiești.
Maggie Kitshoff
Prime Kapital Partner
Pleiades Residence este un ansamblu rezidențial unic în Ploiești, unde clădirile eficiente energetic beneficiază de o arhitectură personalizată. Pentru noi, structura de rezistență a unei case este la fel de importantă ca interiorul acesteia. Nu vrem doar să construim, ci ne dorim ca intersecția dintre design și rezistență să creeze un spațiu coerent care să ofere calitate pe termen lung.
Eugen Morariu
Prime Kapital Partner

Vrei să te contactăm noi?

Completează formularul de mai jos.